Συνήθως ξεχνάμε να ασχοληθούμε με την ποιότητα της σεξουαλικής μας ζωής ή δεν της δίνουμε την σημασία που της αρμόζει. Στο SensationEroticBoutiqueπιστεύουμε ότι αξίζετε να έχετε μια εκπληκτική σεξουαλική ζωή. Εκτός από τα εκλεπτυσμένα ερωτικά βοηθήματα και sextoys, φροντίζουμε να σας δίνουμε και τις απαραίτητες συμβουλές, που θα αναβαθμίσουν την σεξουαλικά σας ζωή.

 

Διαβάστε παρακάτω πως να κάνετε καλύτερο σεξ το 2022 σύμφωνα με τους ειδικούς

 

Το σεξ και η σεξουαλική ευχαρίστηση μπορεί να μην είναι ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων μας ωστόσο, ο RubyStevenson, διευθυντής εκπαίδευσης στην πλατφόρμα σεξουαλικής αγωγής Brook, υποστηρίζει ότι πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Συγκεκριμένα εξηγεί ότι οι επιλογές που κάνουμε στην σεξουαλική μας ζωή επιδρούν και επηρεάζουν την συνολική ευημερία της καθημερινότητας μας. 

Η σεξουαλική μας ζωή είναι μια αντανάκλαση του πραγματικού εαυτού μας. Το να μπορούμε να εκφράσουμε ανοιχτά και χωρίς ντροπή τις προτιμήσεις μας, μπορεί να συμβάλει πραγματικά στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής μας σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

 

Ø  Δώστε προτεραιότητα στην σεξουαλική σας ευχαρίστηση

Πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη σεξουαλική σας ευχαρίστηση με τον ίδιο τρόπο που δίνεται προτεραιότητα στο φαγητό και στον ύπνο σας. Η απόλαυση μιας υγιούς και ικανοποιητικής σεξουαλικής ζωής είναι μια αναγκαιότητα, είναι αυτό-φροντίδα. Εάν αντιμετωπίζετε τη σεξουαλική σας ευχαρίστηση όπως θα κάνετε με οποιαδήποτε άλλη προτεραιότητα στη ζωή σας, θα γίνει μέρος της κανονικής σας ρουτίνας και κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα.

 

Ø  Φτιάξτε ένα χρονοδιάγραμμα

Είτε πρόκειται για σόλο είτε για σεξ με παρτενέρ, φτιάξτε τον χρόνο σας ώστε να απολαύσετε πραγματικά την σεξουαλική επαφή. Μπορεί να σας φαίνεται εύκολο απλά να συμπιέζεται το σεξ στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, αλλά αν αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο για την σεξουαλική σας ευχαρίστηση, θα δείτε πραγματική αλλαγή στην καθημερινότητά σας.

 

Ø  Συζητήστε τι σας αρέσει στο σεξ με τον σύντροφό σας

Το να ανοίξετε έναν υγιή διάλογο με τον ερωτικό σας παρτενέρ για το τι απολαμβάνεται στο σεξ μπορεί να σας βοηθήσει πραγματικά. Ξεκινήστε αργά, απλά μιλήστε για τα πράγματα που σας αρέσουν και για τις σεξουαλικές εμπειρίες που έχετε απολαύσει στο παρελθόν.

 

Ø  Αναγνωρίστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας

 

Η αναγνώριση και η κατανόηση των σεξουαλικών σας προτιμήσεων είναι το πρώτο βήμα για μια υγιή σεξουαλική ζωή. Αφού έχετε αποδεχτεί και κατανοήσει εσείς οι ίδιοι τι σας αρέσει είναι πιο εύκολο στην συνέχεια να μοιραστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας με άλλους ή να ενταχθείτε σε μια κοινότητα που τις αποδέχεται.    

Όποιες και αν είναι οι σεξουαλικές σας προτιμήσεις και ανάγκες φροντίστε να τις ικανοποιήσετε στο έπακρο το 2020. Αξίζετε να έχετε μια πλούσια και ευχάριστη ερωτική ζωή.  ΣτηνSensationEroticBoutique θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να απολαμβάνεται κάθε σας σεξουαλική στιγμή!