Ο Rabbit, όπως έχει γίνει γνωστός, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς δονητές και γενικότερα Sex Toys. Από τότε που τα πρώτα σεξουαλικά παιχνίδια έτρεξαν από μια ιαπωνική γραμμή συναρμολόγησης στη δεκαετία του '80, αυτοί οι δονητές διπλής διέγερσης παρέμειναν ένα από τα πιο δημοφιλή και τα περισσότερα αλλά και τα τελευταία χρόνια, αυτό το παιχνίδι έχει απογειωθεί.  Όπως πολλά παιχνίδια σεξ, η κατηγορία των δονητών κουνελιών έχει επωφεληθεί πρόσφατα από νέα σχέδια και καινοτομίες που έφεραν το παιχνίδι από την θέση του χαριτωμένου σε ένα από τα πιο πρωτοπόρα Sex Toys.





Αν είστε λάτρης του κουνελιού, εδώ είναι μερικές χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για αυτούς τους δονητές.




1.    Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απλόχερα τον λεγόμενο «Πολλαπλό Οργασμό»


Παρά τις μορφές που έχουν πάρει οι δονητές Rabbit τα τελευταία χρόνια, τα δοντάκια του κουνελιού έχουν ένα κοινό πράγμα: έχουν σχεδιαστεί για να διεγείρουν τόσο την κλειτορίδα όσο και το σημείο G, ώστε να παραδώσουν αυτό που συχνά αναφέρεται ως πολλαπλός οργασμός.

Πολλοί άνθρωποι είναι σε θέση να βιώσουν την ευχαρίστηση ή και τον οργασμό από τη διέγερση είτε της κλειτορίδας είτε του G-spot. Κάποιοι αναφέρουν επίσης ότι ο τρόπος με τον οποίο νιώθουν τον οργασμό επηρεάζεται από τον τομέα που διεγείρεται. Με άλλα λόγια, το αίσθημα του οργασμού που παράγεται από τη διέγερση των σημείων G και εκείνο που παράγεται από τη διέγερση της κλειτορίδας είναι, για πολλούς, ποιοτικά διαφορετικό. Οι δονητές Rabbit στοχεύουν να διεγείρουν και τις δύο περιοχές ταυτόχρονα! Η ταυτόχρονη διέγερση και των δύο σημείων μεταφράζεται σε μεγαλύτερο σε διάρκεια και πιο έντονο οργασμό.


2.    Δεν είναι όλα χαριτωμένα

Οι πρώτοι δονητές κουνελιών χαρακτήριζαν το θρυλικό κουνέλι ως το απόλυτο διεγερτικό κλειτορίδας. Το μικρό κεφαλάκι του κουνελιού δονείται και κουνιέται για να γαργαλάει και να πειράζει την κλειτορίδα. Αυτό το χαριτωμένο κατά τα άλλα σχέδιο έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει την πιο έντονη διέγερση που έχετε νιώσει! Βέβαια, οι πιο σύγχρονοι δονητές Rabbit έχουν ξεφύγει από το κλασσικό κεφαλάκι του κουνελιού και έχουν επικεντρωθεί σε πιο εργονομικά και αποτελεσματικά σχήματα.



3.    Το υλικό και ο Σχεδιασμός είναι ύψιστης σημασίας

Όταν πρόκειται για την αγορά ενός Rabbit δονητή, υπάρχουν πλέον περισσότερες επιλογές από ποτέ, διαφορετικά υλικά και φυσικά σχεδιασμοί. Οι σημερινοί Rabbit δονητές όπως είναι o  Regala Rabbit Vibrator Black 22cm  και ο Stellar Vibe Rabbit Vibrator Pink 19cm, κατασκευάζονται από υλικά ασφαλή για το σώμα, όπως η σιλικόνη. Επίσης, περιλαμβάνουν ισχυρούς, μακράς διαρκείας κινητήρες και είναι επαναφορτιζόμενοι και αδιάβροχοι, για ευκολότερη φροντίδα και καθαρισμό.




Είτε επιλέξετε τον κλασσικό Rabbit Δονητή, είτε το πιο μοντέρνο οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε για τα κύματα οργασμού που θα δεχτείτε!

Ανακαλύψτε όλη την συλλογή μας - Rabbit Δονητών - με ένα Κλικ!