Ο κόσμος του BDSM περιέχει όχι μόνο τις δικές του σεξουαλικές πράξεις, αλλά και το δικό του εξαιρετικά στιβαρό λεξιλόγιο.

Δεδομένου ότι όλη αυτή η ορολογία μπορεί να είναι εκφοβιστική για τους νεοφερμένους, ας αρχίσουμε με τα βασικά: Το "BDSM" σημαίνει δουλεία και πειθαρχία, κυριαρχία και υποταγή, σαδισμό και μασοχισμός - οι πυλώνες πυρήνα της ξαφνικής διασκέδασης.




1.    To BDSM έχει τις ρίζες του στην ευχαρίστηση



Όταν οι άνθρωποι ακούν BDSM, τείνουν να το συσχετίσουν με γενικό σαδισμό. Tο BDSM μπορεί να είναι γλυκό, εκπληκτικό και δημιουργικό. Αυτό που χάνεται είναι η κατανόηση, η προσπάθεια και η ευθύνη που έρχεται με την ύπαρξη κυρίαρχου ή ταυτόχρονου ελέγχου και της ευπάθειας που έρχεται με την υποταγή".

Σε μια υγιή σχέση BDSM, όλοι οι εταίροι έχουν ως στόχο να ευχαριστήσουν ο ένας τον άλλον και ο Υποτακτικός ορίζει τα όριά τους. Η σωματική κακοποίηση είναι μια επίδραση που είναι ανεπιθύμητη και μη συναισθηματική, όχι μόνο επώδυνη.
Η βάση μιας σχέσης Sub-Dom εκπληρώνει τις ανάγκες του συντρόφου σας, παρέχοντάς τους την απόλυτη ευχαρίστηση. Πρέπει να υπάρχει συνεχής επικοινωνία για να βεβαιωθείτε ότι όλα πάνε καλά και ότι το ευχαριστιέστε και οι δύο εξίσου.
Είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο η φροντίδα μετά την λήξη της ερωτικής πράξης μπορεί να είναι τόσο κρίσιμη. Δεν είναι μόνο επιτακτική ανάγκη να αισθάνονται ασφαλείς και φροντισμένοι όλοι οι εταίροι, αλλά όλοι πρέπει να έχουν βαθιά γνώση των ορίων του άλλου, των επιπέδων άνεσης και των σεξουαλικών συμφερόντων.





2.    Η κυριαρχία και η υποταγή αφορούν την εμπιστοσύνη.


Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, ο Υποτακτικός ποτέ δεν είναι πραγματικά εκτός ελέγχου.

Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι ο ένας από τους δυο έχει απαιτήσεις και δίνει εντολές ανά πάσα στιγμή. Ναι, αυτό μπορεί να συμβεί όταν η σχέση έχει καθιερωθεί και υπάρχει κατανόηση μέσα στη δυναμική. [Αλλά] υπάρχει ένα μεγάλο στοιχείο εμπιστοσύνης που πρέπει να οικοδομηθεί μέσα σε μια δυναμική σχέση.
Πρέπει πάντοτε να υπάρχουν διαθέσιμες λέξεις εξόδου από τον ρόλο ή αλλιώς φράσεις ασφαλείας.
Το BDSM αφορά μόνο την εμπιστοσύνη σας σε ένα άλλο άτομο. Οι υποκείμενοι συχνά αναλαμβάνουν το ρόλο της παράδοσης ελέγχου στον κυρίαρχο ρόλο τους.
Σε μια υγιή σχέση BDSM, οι Subs τελικά θα αποφασίσουν πότε θα ξεκινήσουν και θα σταματήσουν. Οι προσεκτικά επιλεγμένοι μηχανισμοί, όπως οι ασφαλείς λέξεις, παρέχουν στον Υποτακτικό έλεγχο.

"Μια ασφαλής λέξη είναι μια λέξη που επιλέγεται από τους σεξουαλικούς συντρόφους μαζί ότι και όταν χρησιμοποιείται σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσει η σεξουαλική δραστηριότητα για οποιονδήποτε λόγο.









“Senstations Erotic Boutique”  - All About BDSM


Είτε σκέφτεστε να εξερευνήσετε το Kinky sex βυθίζοντας ένα δάχτυλο στον κόσμο του BDSM για πρώτη φορά, είτε έχετε μια λέξη "go-to safe", η είσοδος σας στην αρένα του πόνου και της απόλαυσης μπορεί να είναι τόσο σέξι και υγιής όσο δεν φαντάζεστε. Εφόσον βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με τον σύντροφό σας και είναι πρόθυμος και ικανός να παράσχςι την ενεργό συγκατάθεσή του, δεν υπάρχει τίποτα κακό να πειραματιστείτε ως Sub ή Dom.



Ανακαλύψτε όλη την BDSM συλλογή της “Senstations Erotic Boutique” με ένα κλικ.