#3 Sex Toys που πρέπει να δοκιμάσεις #her | Beginners Edition

Θες να αγοράσεις το πρώτο σου sex toy αλλά δεν ξέρεις τί θα σου αρέσει?


Είτε θέλεις να το χρησιμοποιήσεις μόνη σου είτε για να πειραματιστείς με τον παρτενέρ σου, υπάρχει πλέον πλήθος επιλογών για να επιλέξεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.
Βρήκαμε για εσένα τα top #3 sex toys που είναι must να δοκιμάσεις βάσει δημοφιλίας, αξιολογήσεων από πελάτες αλλά και από ειδικούς.

Ας δούμε ποιά είναι και πώς θα τα εκμεταλλευτείς στο έπακρο για να φτάσεις στη μέγιστη ευχαρίστηση.


#1 Magic Wand – ο Χάρρυ Πόττερ της απόλαυσης


Το όνομα δεν είναι τυχαίο, αφού με τα Magic Wands θα ζήσεις όλη τη μαγεία. Είναι πολύ εύκολα στη χρήση και προσφέρουν μία έντονη αίσθηση δόνησης είτε τα χρησιμοποιείς κατά τη διάρκεια του σεξ είτε μόνη σου.

Πολλά Magic Wands είναι επαναφορτιζόμενα απαλλάσσοντας σε από το να ψάχνεις συνεχώς μπαταρίες αλλά υπάρχουν και Magic Wands που λειτουργούν με μπαταρία. Επίσης βγαίνουν σε διάφορα χρώματα, μεγέθη και υλικά για καλύπτουν τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών – το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις την περιγραφή πριν την αγορά, για να είσαι σίγουρη ότι το Magic Wand που θα πάρεις είναι αυτό που πραγματικά θες.

Τα περισσότερα Magic Wands διαθέτουν μία μεγάλη γκάμα από ταχύτητες δόνησης – και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που τα κάνει τέλεια για τους αρχάριους στον κόσμο των sex toys.

Quick Tip: Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις το Magic Wand, ξεκίνα με την χαμηλότερη ταχύτητα, ώστε να συνηθίσεις τη δόνηση. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να τοποθετήσεις το Magic Wand στις ευαίσθητες περιοχές, όπως η κλειτορίδα, για να δεις τί ακριβώς σου αρέσει και τί όχι. Μία έξυπνη ιδέα είναι να ελέγξεις την ταχύτητα της δόνησης σε λιγότερο ευαίσθητες περιοχές, όπως το στήθος, για να τη ρυθμίσεις, όπως σου αρέσει πριν κατέβεις πιο χαμηλά.  
Έτοιμη να ξεκινήσεις το ταξίδι στη μαγεία? Δες τα Magic Wands που θα σε απογειώσουν.


#2 Rabbit Δονητές – Αχ κουνελάκι, κουνελάκι


Οι Rabbit δονητές έχουν δημιουργηθεί με τρόπο που να στοχεύουν τόσο στην διείσδυση όσο και στην κλειτοριδική απόλαυση. Συνήθως, είναι κατασκεύασμένοι από πλαστικό ή σιλικονή – υλικά που διευκολύνουν τόσο τη διαδικασία του καθαρισμού όσο και την αποθήκευση των δονητών. Συγκεκριμένα η σιλικόνη δημιουργεί μία αίσθηση σαν δέρμα, που κάνει την διείσδυση άνετη και καλοδεχούμενη.

Όπως και τα Magic Wands, έτσι και οι Rabbit Δονητές, συνήθως, διαθέτουν διάφορες ταχύτητες δόνησης. Επομένως – και σ’ αυτή την περίπτωση- καλό είναι να τεστάρετε την ταχύτητα της δόνησης σε λιγότερο ευαίσθητες περιοχές πριν προχωρήσετε πιο χαμηλά.

Όταν ο δονητής βρίσκεται μέσα σας, το δεύτερο, μικρότερο τμήμα του θα πρέπει να βρίσκεται πάνω ή πολύ κοντά στην κλειτορίδα, για τη μέγιστη απόλαυση. Γι’ αυτό, οι Rabbit δονητές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς για να «περνάς και μόνη σου καλά» αλλά χρησιμοποιούνται εξίσου αποτελεσματικά και κατά τη διάρκεια του σεξ και τα προκαταρκτικά.


Quick Tip: Την πρώτη φορά με το Rabbit Δονητή σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το μέρος για διείσδυση και να διεγείρεις την κλειτορίδα σου με το χέρι. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μέγαλο μέρος το δονητή, για να διεγείρεις την κλειτορίδα σου, ώστε να συνηθίσεις τη δόνηση πριν προχωρήσεις στον διπλό συνδυασμό.

Έτοιμη για τη διπλή απόλαυση? Δες τους αγαπημένους μας Rabbit δονητές εδώ.


#3 Κλειτοριδικοί Δονητές – σαν στοματικό, χωρίς στόμα


Μία εξίσου δημοφιλής κατηγορία δονητών είναι αυτή των κλειτοριδικών. Εδώ, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από τους κλασικούς δονητές.
Οι κλειτοριδικοί δονητές είναι κατασκευασμένοι με τρόπο που μιμείται το αίσθημα του στοματικού σεξ.

Το κυκλικό μέρος του κλειτοριδικού δονητή προσφέρει παλμικές αναρροφήσεις αέρα που διεγείρουν τόσο την κλειτορίδα όσο και άλλα μέρη του κόλπου δημιουργώντας το αίσθημα του στοματικού σεξ.
Οι κλειτοριδικοί δονητές είναι εξαιρετικά απλοί στη χρήση, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τη σωστή πλευρά του δονητή στην κλειτορίδα σου. Η τεχνολογία στην όποια βασίζεται αυτή η κατηγορία δονητών έχει στόχο όχι μόνο στον οργασμό αλλα και στη διάρκεια του οργασμού.

Εάν θες πειραματιστείς μόνη σου, οι κλειτοριδικοί δονητές είναι η κατάλληλη επιλόγη.
Επίσης, εάν ψάχνεις το κατάλληλο sex toy για sex με partner μπορείς να τους δοκιμάσεις.

Quick Tip: Εάν δυσκολεύεσαι να φτάσεις σε οργασμό μέσω της διείσδυσης, ένα τέτοιο sex toy είναι ιδανικό.
Επίσης, εάν έχεις partner, δοκίμασε τους ασύρματους κλειτοριδικούς δονητές – θα το απολαύσετε και οι δύο.

Ακόμα το σκέφτεσαι? Δες τους πιο δημοφιλείς κλειτοριδικούς και ασύρματους κλειτοριδικούς δονητές εδώ!

Πλέον, οι επιλογές που υπάρχουν, όταν μιλάμε για sex toys, είναι απεριόριστες και σίγουρα υπάρχει κάτι για όλους – ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς!
Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου, όταν ψάχνεις sex toys, είναι το να είσαι ανοιχτή σε νέες ιδέες και να μην φοβάσαι να δοκιμάσεις.

Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος, για να χρησιμοποιήσεις ένα sex toy.
Εάν είσαι ασφαλής και το απολαμβάνεις, τότε το χρησιμοποιείς όπως πρέπει.

Δες όλη την γκάμα sex toys στο Sensations Erotic Boutique.